11.01.2008 г., 19:26 ч.

Без думи 

  Поезия » Гражданска
629 0 5

 


 


 


 


Не съм добър поет -


пиша само за себе си.


Не. Не си мисли, че съм зает,


за да свикна ми трябват месеци.


 


 


Искаш стихче да Ти подаря,


а аз те чувствам толкова близка.


Поезията не е за приятел. Тя е самота.

 

Тя е на душата тънката ризка.


 


 


Не ти листига моето” Здравей”?


С него аз казвам доста неща.


Здрава бъди, работи и живей -


ще се умориш и по-кратка ще бъде нощта.

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??