24.06.2010 г., 15:27 ч.

Без думи 

  Поезия » Любовна
1118 0 6

Постой, дочуваш ли сега
диханието ми във мрака
и огънчетата в кръвта,
които тъй отдавна чакаш.

Постой, усещам те така,
като оазис сред пустиня,
целувките ти са дъжда,
превърнал ме до теб в богиня.

Постой, погледай ме в захлас,
пусни небето помежду ни
и случващото чудо в нас
да запечатаме без думи.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??