Jun 24, 2010, 3:27 PM

Без думи 

  Poetry » Love
1125 0 6

Постой, дочуваш ли сега
диханието ми във мрака
и огънчетата в кръвта,
които тъй отдавна чакаш.

Постой, усещам те така,
като оазис сред пустиня,
целувките ти са дъжда,
превърнал ме до теб в богиня.

Постой, погледай ме в захлас,
пусни небето помежду ни
и случващото чудо в нас
да запечатаме без думи.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??