30.11.2008 г., 22:46 ч.

Без думи 

  Поезия » Любовна
1217 0 8

Забързани от грижи и проблеми,

забравяме за важните неща.

Приемаме ги, без да се замисляме.

По-скоро като даденост,

а те са ценен дар.

Какво му трябва на човек?

Две топли длани,

очи, изпълнени с любов,

едно сърце, разбиращо без думи,

една душа, копнееща за мен.

Когато вечер се прибирам уморена,

усещам твоите ръце до мен.

Притихнала в прегръдката ти топла,

откривам липсващата част от мен.

Това е всичко, от което имам нужда.

Усещане без думи...

Искам да си с мен...

© Веселина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??