13.11.2019 г., 1:07 ч.

Без граматика 

  Поезия
415 1 0

понякога съм запетая и казвам „почакай“

нейния поглед е въпросителен „защо“

но знам че знае

въздишам с многоточия

най-многозначителната реплика на света

 

и не ѝ пиша

тя може да чете ненаписаното

 

пише ми се така както обичам света

без тирета

говори ми се без две точки

усещам без скоби

искам да я слушам без пряка реч

 

обича ми се без глаголни времена

живея с повече от три удивителни

без граматика

© Ярослав Митков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??