Страхът ни управлява - това е видно
страхът от глад, мизерия и смърт.
Затворихме се в къщи - клетки,
треперейки за всеки ден проклет!
Не е нахално, нито нагло
избираш просто - друго амплоа
възможностите без пари не са големи
когато и съдбата деликатно
среден пръст показа ми сега!
© Румяна Друмева Всички права запазени