30.01.2014 г., 18:02 ч.

Без коментар 

  Поезия » Еротична
874 1 2

Даже без дъх. Право в очите.
Моята длан ти топли гърдите.
Мокри тела. Ускорено дишане.
Само секс... сега... без обичане.

Взе ми ума и дъха ми крадеш.
Преплитат се устни. Как да ги спреш?
Стегнати мускули... и дълбини...
Давай, стискай здраво до синини.

Ритъмът лек е, дори ускорен...
Бавно сърцето пулсира в мен.
Темата свърши... както и ти...
Мога да бъда лоша... нали?

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??