5.08.2020 г., 13:28 ч.

Без очакване 

  Поезия » Философска, Друга
525 0 1

Не превързвай очите си с надежда -
вместо Темида, ще си сляпа баба.
Един живот е, нека честно се оглежда
в душата ти. За да отсъди с право.

 

За всяка истина се иска смелост,
не всяко криво огледало е лъжа.
Когато без очакване п(р)огледнеш,
от теб ще падне всяка една юзда.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??