17.01.2011 г., 11:23 ч.

Без правила 

  Поезия » Любовна
869 0 10

От липсата на вяра  и  разбиране,

от търсене на нежност и душа

повика мен - най-тръпното намиране.

Най-парещата, дивата жена.

 

Нахално-дръзка и скандално-искрена,

обичаща  без  правила  и свян.

Без страх ти казвам всички истини.

От чужди ласки не изпитвам срам.

 

Във тебе запалих страстното  желание,

което ти откупваш със вина,

вменил си сам огромно наказание –

да бъдеш гузен  пред една  жена.

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??