23.11.2013 г., 22:00 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
801 0 1

Без теб забравих да летя.

Забравих и усмивките си сутрин.

Без теб сив е всеки ден.

По-страшна и от смърт изглежда ми нощта.

 

Защо си толкова далеч?

Защо сърцето ти оковано е в ледове?

Защо пак трябва да те завладявам?

Защо да те уча на любов отново?

 

Не съм силната жена, прости ми.

Силата си вземам я от теб,

От любовта ти.

Сега студувам, с' счупени крила

И мечтая за миг да зърна светлина.

 

Върви си, но не се обръщай!

Нямаш право на това.

Този, който на птица полета е скършил,

Проклет е да тъгува до смъртта. 

© Деси Мандраджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??