17.05.2006 г., 1:24 ч.

Без теб 

  Поезия
637 0 2
  • Безкрайна сивота са  дните,
    без теб, когато отминават.
    Безтрепетни са даже думите,
    когато до теб не стигат.
    Когато вечерта се спуска
    и всичко притъмнява в здрач,
    без нежност денят си отива,
    очите се изгубват в плач.
    Когато в утрини застинали,
    се будят първите петли,
    а теб, ръцете не намерили,
    отпускат се без трепети.
    Когато слънцето се вдигне
    и стопли с лъч земята цяла,
    без теб душата  мълчаливо зъзне,
    от болка  прималяла.
    Без теб е лудост да живея.
    Без теб не мога да обичам.
    Без теб не искам да лудея,
    щом няма теб да те жадувам.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви!
    Дими само мога да вярвам!
    Всичко е в Божиите ръце!
  • Не искам да тъгуваш така. Ако може да се направи нещо, направи го!
    Хубав стих, Джейни!
Предложения
: ??:??