7.01.2016 г., 18:30 ч.

Без теб 

  Поезия » Друга
264 1 0

Без теб – и времето минава бавно.
Без теб – и пътят е самотно прав.
Без теб – усмивките не заслужавам.
Без теб – не съм напълно здрав.

 

Без теб – да дишам трудно мога.
Без теб – да бързам смисъл няма.
Без теб – обгръща ме тревога.
Без теб – животът е измама.

 

Без теб – не искам да живея.
Без теб – е тъмнина и мрак.
Без теб – не мога да се смея.
Без теб – във всеки виждам враг.

 

Не искам нито миг без Тебе,
мое Прибежище, мой Бог любим.
Живот и вечна радост даваш,
Ти – Бог Отец, Бог Дух, Бог Син!

© Галина Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??