1.03.2007 г., 9:01 ч.

Без теб 

  Поезия
1116 0 5

Бяхме влюбени, млади, откровени,
летяхме с птиците-мечти.
Постоянно весели, засмени,
не знаехме що е болка и сълзи.

Но всичко свърши изведнъж,
посърнаха душите ни красиви.
След слънцето настана дъжд
и с теб не сме така щастливи.

Какво се случи? Питам те - кажи?
Нима не се обичахме дълбоко?
Защо животът така ни рани,
раздели ни тъй жестоко.

Днес се лутам без посока,
без надежди и мечти,
и все залитам към порока,
няма кой да ме подкрепи.

Младостта ми с теб си тръгна,
усмивката бе заменена от тъга.
И зная, че вече не мога да те върна,
напред ще трябва да вървя сама.

На Ники

© Насето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??