11.11.2011 г., 20:08 ч.

Без тебе 

  Поезия » Любовна
479 0 1

Без тебе

Без тебе съм… И ми е тежко…
Как искам  пак да си до мен.
Съдбата пак направи грешка.
От Самота съм  уморен.

 

Без тебе съм сега… И страдам!
Очаквам те. Ела при мен.
Нещастна е  душата млада.
И от това съм наранен.

 

Обичам те… Без тебе страдам.
Раздялата ни ме боли.
Сега те няма безпощадно
и сняг в душата ми вали!

 

О, колко дълго все те няма!
И твойта Празнота  е в мен.
Тежи ми любовта голяма,

когато ти не си до мен!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??