31.07.2019 г., 15:12 ч.  

Без тебе ще бъда ли себе си аз 

  Поезия » Любовна
668 1 1

Сънят ще те чака притихнал в дъжда

на първата пряка потънал в ръжда.

 

Синджирът на грижите бавно ще чезне.

И мислите твои за случките прежни...

 

ще бъдат разсечени те без пощада.

Това е и твоята светла награда

 

за всичко, което си ти в този час.

в себе си вгледай се -

там съм и аз!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??