Jul 31, 2019, 3:12 PM  

Без тебе ще бъда ли себе си аз 

  Poetry » Love
642 1 1

Сънят ще те чака притихнал в дъжда

на първата пряка потънал в ръжда.

 

Синджирът на грижите бавно ще чезне.

И мислите твои за случките прежни...

 

ще бъдат разсечени те без пощада.

Това е и твоята светла награда

 

за всичко, което си ти в този час.

в себе си вгледай се -

там съм и аз!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??