7.08.2013 г., 14:06 ч.

Без тебе съм нищо 

  Поезия » Хумористична
467 0 6

Че "ти си ми Бога

и ти си ми Царя",

без тебе не мога

и всичко изгаря.

 

Без тебе съм пушка,

но нямам патрони.

Без тебе съм шушка

и вятър ме гони.

 

Без тебе умирам

и прав на терена.

Аз цяр не намирам

за дума ранена.

 

Отлитат недели,

но аз не забравям.

В любовни предели

и сам се улавям.

 

Без тебе съм мърша

от кожа и кости.

Аз сам ще се свърша

и... Бог да ме прòсти!

 

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??