18.03.2021 г., 12:46 ч.  

Безценна ми е тя 

  Поезия » Любовна
907 2 2

Това не е любов от първа среща,

светкавично не се роди мечта.

В началото не беше тя гореща

и с нищо не променяше света.

 

И времето минаваше, искрата

едва проблясваше сред тишина.

Приемаше по мъничко душата

излъчвания сладки на жена.

 

Дори и не разбрах, кога пожарът

изцяло с патос ме е завладял.

Сърцето ми е пламнало и дарът

от нежността е в мене засиял.

 

Безценна ми е тя и пея аз,

единствено за нея, с влюбен глас.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??