12.11.2015 г., 21:52 ч.

Безглаголни нощи 

  Поезия
503 0 5

Скучна вечер. Стар сериал.

Безвремие, застинало в сумрака.

Нечакан звън. Гост закъснял.

Желание, изгарящо телата.

 

Целувки топли. Бурна страст.

Издаен стон в тишината.

Безмълвен миг. Вина за грях.

Ръка, затваряща вратата.

 

Безсънна нощ. Догарящ фас.

Тъга, пропита в душата.

Кристална чаша. Стар коняк.

Мираж, изчезващ в тъмата.

 

 

© Светла Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??