10.01.2007 г., 22:25 ч.

безглаголно 

  Поезия
750 0 11
безглаголно





разочарование

захвърляне

на всичко старо

заглъхване

на досегашни страсти

мисли и стремежи

изход никъде

за чувства и копнежи

избягали приятели

защо

като предатели

съществуване

като мълчание

а радостта

стенание

усмивки

само лицемерие

любовта

пресъхващо доверие

живота

давещо мъчение

прах



Чар....10.01.07

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??