12.10.2019 г., 20:26 ч.

Безгрижен рокендрол 

  Поезия » Любовна
314 0 0

Безгрижен рокендрол

         

Бутилка ром понякога не стига,
за да разбереш
от любовната верига
как да се отървеш.

Така че пий, пийй, пийй,
докато умрееш!
докато умреш!


Безгрижен рокендроол.

Не ще да чуеш моята китара
такава аз дори не притежавам
но ако я имах – с мелодия нестара
и безгрижна
щях да се забавлявам

оо-да

Така че пий, пий, пий,
докато умреш,
пий, пий, пий,
за да разбереш
от любовната верига
как да се отървеш!

пийй, пийй, пийй,
докато умреш!

Безгрижен рокендроол!

Любовната верига как да понесеш

 

С пиратски рокендрол

 

© Леденпламък Леденпламък Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??