15.12.2007 г., 10:11 ч.

Безизходно 

  Поезия
761 0 21
Безизходно се въртим
около оста,
прикачени към
невидими окръжности,
изсипахме в средата
си страстта
и стенем в нечовешките
безкръвности.



Разливат се
отровни отчуждености,
там някъде умира
с предистория,
последната любов-
с нелепи почести,
пред сляпата
за болка аудитория.



Тъмно е! Очите ни са
скрити в страх.
Молещи навярно
да прогледнат.
Следите търсим си
във лепкавата прах,
а безлюбовностите
непосилно тегнат.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??