С респект:
"...
на времето завоите опасни извървял
... "
П. Пенев
Безжалостни завои
(старо)
На времето във острите завои
желания, мечти, достойнства губим.
Във времето на нашите безвремия
потъваме в лъжи, интриги, лицемерия.
И времето така не ни достига
за пространствата на нашите безвремия.
Когато корабът потъва
единственото ни спасение
е нашата безжалостност
към себе си.
На времето във острите завои
не бях безжалостен към себе си.
© Безжичен Всички права запазени