23.05.2014 г., 9:48 ч.

Безкраен Лабиринт 

  Поезия » Друга
463 0 3
Умът ми е като лудница
Кръв или вино пия
Зад стените на разума
Сънищата в черно се крият

Стигнах до врата неотваряна
Ще бъда господарят на нощта
Душата плаче ли плаче
Защо искам да умра

При мисълта за следващото утро
От болка аз горя
В безконечен лабиринт се лутам
Бягам и крещя

Мога да продам душата си
Сърцето кърви от тежките думи
Аз не съм смъртта за теб
В пристъп на безумие

Свещта гори пред мен
И пламъкът се взира в очите
С надеждата че пак ще има ден
В който завинаги ще спрат сълзите

© Златин Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??