24.02.2011 г., 0:06 ч.

Безкрай 

  Поезия » Любовна
813 0 9

Обичам те!

                            В тревожната ми утрин,

открила спомен в  песните на   птиците

В гласът любим.В страстта ,която будиш

с копнежната,безплътна сраст в очите ти.

 

Обичам те !

                             Викът ми е сълза

в спиралата безкрайна на Вселената

Събирам мъдрост в жажда на река

догонваща мечти  в  поля  зелени .

 

Дари ми нежност-

                                със една усмивка.

Звездите снощи в тебе бяха влюбени.

За теб вълните синя бездна плискаха

извайвайки безкрая тих на утрото…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??