15.07.2007 г., 17:41 ч.

Безкрайност 

  Поезия
626 0 3
Сенки бели минават в нощта.
Сърцето мълчи.
Мъртва е моята душа.
Звездите самотни галят ме с нежна студенина.
Луната усмихва се лукаво,
И усещам как ти сега присмиваш ми се,
Грозно…..отекват твоите думи в празнотата на нощта.
Мракът ме обгръща със своята перелина.
Отне ми всичко ти,
Превърна ме в пустиня.
Чувствата умират.
Смъртта и мен желае.
Студена е плътта,
Душата,
Сърцето….
Всичко тихо е.
Затварям очи.
Вече от тях не бликат сълзи…
И тях ти прогони, дори.
Всичко пусто е.
Празна е нощта.
Не светят вече звездите,
Не виждам вече луна,
Само студенина…
Земята ме взема в своята безкрайност,
Не чувам гласът ти.
Умирам тъй бавно…
Не чувствам дъхът ти…
Моят отива си с последния полъх на любовта.

© Димана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубав стих!!! Поздрави, Димана!!!
  • Красиво рисуваш!
  • Една любов умира когато е слаба,болна когато се сблъска с истината или когато не е истинска и за двамата.Но винаги тогава се ражда нова...Очаквам стихове за новата ти любов...
Предложения
: ??:??