29.12.2021 г., 8:46 ч.

Безкрая 

  Поезия » Пейзажна, Философска, Друга
458 0 0

Виждам 

аз в безкрая

шарени слънца

и падащи

звезди.

Виждам аз

в безкрая 

сребърни 

облаци и

летящи мечти.

 

Виждам аз

в безкрая 

бездънен 

океан и 

ярки луни.

Виждам аз

в безкрая 

бури, писма и

две дълбоки

очи.

 

Виждам аз

в безкрая 

аромат, цветя

и желания 

копнежни.

Виждам аз

в безкрая

нежни ноти,

изгреви,

надежди.

 

Виждам аз

в безкрая

усмивки,

топлина,

любов.

Виждам аз

в безкрая

върхове,

огледала и

Бог.

 

Виждам аз

в безкрая 

звезден прах и

чудеса.

Виждам аз

в безкрая 

лабиринти,

хоризонти и

крила.

 

Виждам 

аз в 

безкрая 

магични вечери,

разходки,

светлина.

Виждам аз

в безкрая 

живот,

искри и

красота. 

 

 

За вярата и надеждата, които не трябва да губим...

© Майчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??