3.04.2013 г., 14:16 ч.

Безлунен дрескод 

  Поезия » Еротична
1044 0 11

---



Пак сме двама в безлунната нощ,
а небето по нощница слиза —
в този тих поетичен разкош,
в който с устни от теб свалям ризата...

Тя се стеле по две рамена,
шепне тайни в антрето на цокъла
и прегръща на пода една,
в миг отрекла и себе си рокля...

Отразени в очите, сноват
две ръце, но препълнени... с още!
И се лутат в интимния свят
думи, мисли и тласъци мощни...

В тази нощ тишината мълчи,
но китарите пеят в гърлата.
Неприкрито, крещящо — личи,
че са влюбени в теб сетивата ми.

Светла завист звездите обля,
щом със длани целуна гърдите ми
в силуета на двете тела —
с утолени очи, с устни сити...

 

---

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??