10.10.2009 г., 21:54 ч.

* * *Безсмислено* * * 

  Поезия » Друга
525 0 3

 

 

Аз съм толкова апатична към чувството "живот",

което с никое от сетивата си не мога да усетя.

Превърнах себе си в един безумен графоман -

в безсмислените думи търся своята утеха.

 

А ти си толкова сляп и не се опитваш да прогледнеш.

Създаден си от болка, в клетките ти има скръб.

Думите ми те преследват и май развиваш вербофобия.

Аз съм толкова нещастна, но пък ти си винаги такъв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??