29.12.2019 г., 14:45 ч.

Безсмислие 

  Поезия » Философска
590 0 0

Нима виновна съм, че се отказвам?

Живота смисъл вече няма.

На никой нищо няма да доказвам,

затънах аз и в тази яма.

Надежда всяка аз оставих

и кротко ще отпусна рамене.

Всичко мило аз забравих,

мене никой няма да ме призове.

Живота с мен жесток е,

понасям удар след удар.

Този зид висок е

и отказах се да бъда мъдър.

 

© Наталия Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??