16.12.2011 г., 19:20 ч.

Безстрашен 

  Поезия » Друга
530 0 2

Да вървиш сам по улицата, без да те е страх, че някой от ъгъла ще изскочи.
Да плуваш навътре и на дълбоко, без да те е страх, че нещо ще те грабне и удави. 

Да не те е страх, че ще потънеш.
Да седиш в центъра на горяща сграда, без да те е страх, че ще се подпалиш.
Да скочиш от мост, без да те е страх, че ще паднеш.
Да тичаш, без да те е страх, че ще се спънеш.
Да умреш, без да те е страх от смъртта.
Да си безстрашен, без да те е страх от силата.
За някои това са просто смешни желания... 

За мен?! За мен са мечти с големи амбиции!

© Александра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??