15.05.2016 г., 23:36 ч.  

Безсъници 

  Поезия » Друга
788 1 3

Безсънни нощи.

Тъжни дни.

Мъгливо-

в  тон със самотата.

В душата пусто е

и пак ръми.

Ръждиви спомени се стичат по стъклото.

А Вярата-

ранено птиче,

замръзнало се лута

в лудостта си.

И моли се.

И плаче.

И се врича

отново да почувства обичта си.

 

 

© Светла Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??