Безсънни нощи.
Тъжни дни.
Мъгливо-
в тон със самотата.
В душата пусто е
и пак ръми.
Ръждиви спомени се стичат по стъклото.
А Вярата-
ранено птиче,
замръзнало се лута
в лудостта си.
И моли се.
И плаче.
И се врича
отново да почувства обичта си.
© Светла Стоименова All rights reserved.