6.02.2024 г., 8:53 ч.

Безсъние 

  Поезия » Друга
158 0 0

Безсъние
                на "колегата"
 
Дали от стари времена, 
                легендата твърди,
че ако някой хортувал, 
                мислил е за теб,
дори не чул сплетните, 
                но ухото ти черви...!
Малка фейо,
        това е моето 
                послание!
Когато се събудиш в 
                    нощите 
                        студени,
а парят устните – 
        напукани от 
                   Самота,
да знаеш – 
        целувал ги е 
                онзи бурлак,
в съня ти до насита,
            че тъй 
                на думи и 
                        наяве,
не мога обичта си да изкажа!


1:00 ч. 06.11.2002 г.                Стоян Койчев - Шани
 

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??