8.06.2018 г., 8:30 ч.

Безсънна нощ 

  Поезия » Друга
472 0 0

Вечер, когато луната изгрее

и в целия град тишината налегне,

тогава усещам в мен, как душата ми тлее.

Умира, всеки ден тя умира, не знае как да живее.

 

Вечер, когато всички спят в сладък сън,

като кукувица аз стоя на моя пристан.

И тогава отново срещаме с теб,

с теб и с Него! 

 

Вие разкривате ми бъдещето тъй желано, 

а аз се моля,нека то да бъде хубаво реално! 

Дори и в мене да напира страх 

и вълните най-бошуващите да са пак, 

покажи ми, моля, покажи ми моята съдба!

Ще поема дъх и с пълни сили ще я загреба!

 

Христина Кузмич

© Христина Кузмич Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??