29.02.2020 г., 7:44 ч.

Безсърдечни намерения 

  Поезия » Друга
285 0 0

Как можеш да стоиш там

и да ме гледаш в очите?
Знам, че ми каза,

че съм всичко,

което някога си искала,

но ме бутна зад борда

в дълбоката вода

и захвърли котвата на надеждата.
Ти ме бутна зад борда
Без притеснение за това,

което чувствах
Безсърдечни намерения


Знаех, че никога не съм

бил достатъчно добър,

за да те накарам да се усмихнеш.
Съсипва ме отвътре,

разкъсва ме
Не мога да се скрия
Какво мога да направя,

за да те видя?
Не съм трогнат

от твоята гледна точка​​​​​​

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??