30.10.2019 г., 9:48 ч.

Безумие 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих, Друга
542 0 1

Черен гарван- 

(Самотата)
на рамото ми кацна.
Страхувам се…

Отрова вените ми поразява-
(Болката.)
Вълнувам се…
Горчиво ми е във устата-
(преглъщам…)

Мога ли да те забравя?
(БЕЗУМИЕ!!! )
Обръщам се…

Секунда разстояние...
Решение или съмнение?
Изгубвам се…
Ранени спомени…
Заблуда или истина?
Погубвам се…

Търся себе си-
усещам Теб!
Липсваш ми!!!
(Събуждам се…)

 

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1413 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??