БЕЗУМНИЦА
Хайде, тръгвай вече, безумнице!
Ти си ничия! Просто сама.
Много мечти във живота си имала,
а сега нямаш даже една.
Аз ще тръгна във друга посока,
със симптоми на болен от грях,
а на прага във нещо се спъвам -
твойта снимка, потънала в прах.
Много снимки в живота събирах.
Вечер мълком в албум ги редях.
И от всичките снимки и спомени -
аз останах самотен и плах.
Ти си тръгваш вече, безумнице,
но се спри на един кръстопът.
Толкоз грешна, самотна и ничия -
там ще свърши за тебе светът.
© Иван Иванов Всички права запазени
Поздравявам от от сърце! !