25.10.2007 г., 10:05 ч.

Безумност 

  Поезия
538 0 8

Измъченост,

в пепелника на масата скрита...
в протегната бяла ръка -

черни призраци в хората скрити...

Тъмнина...
и безумност,
... и може би малко тъга,

в пустотата на човешката същност!

Безличност, родена от грозна омраза,
двуличност, родена от лъжливи сълзи...
измислена в твоята завист,

 

... Уви!
И накрая усмивка,
пропита с лъжи,

                             и сълзи,
                                           и омраза...

В тишината боли...

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??