25.03.2008 г., 22:12 ч.

Безвремие 

  Поезия » Любовна
761 0 2
 

Безвремие

 

Ти разкри ми що е любовта,

а сега разкриваш края й.

И аз се питам: Беше ли любов?

И дали това наистина бе краят й?

 

И питам теб,

а ти мълчиш намусена.

И питам себе си

и всеки път различно отговарям...

 

И ето, вече часове

със стенния часовник разговарям.

© Максим Недков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??