15.06.2008 г., 15:35 ч.

* * * 

  Поезия
398 0 2
През прозореца поглеждам,
а на улицата пустошта
заляла е хората.
По тротоара минава едно хлапе,
а в очите погледът му празен е.
Също като моето сърце тъмнината
обзела ни е.
Да скоча ли?
Да разперя ли криле?
Дали отговорът е - не...
Да стъпя ли аз на брега,
за да преоткрия моята съдба!!!!

© Николинка Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??