Jun 15, 2008, 3:35 PM

* * * 

  Poetry
433 0 2
През прозореца поглеждам,
а на улицата пустошта
заляла е хората.
По тротоара минава едно хлапе,
а в очите погледът му празен е.
Също като моето сърце тъмнината
обзела ни е.
Да скоча ли?
Да разперя ли криле?
Дали отговорът е - не...
Да стъпя ли аз на брега,
за да преоткрия моята съдба!!!!

© Николинка Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??