1.03.2024 г., 15:24 ч.  

Бг Граматическо Вспрягане!? 

  Поезия » Философска
171 0 7

BG Граматическо-В/спрягане!?

 

АЗ.. не те понасям.

ТИ.. също не ме понасяш.

Той..не знае, защо не понася..... /Себе си, дори не понася/!?

 

НИЕ.. не се понасяме.

ВИЕ.. изобщо не се понасяте.

ТЕ.....пък най- зле.... никого не понасят!?

 

Coda.... Въпроса Е... Кой,кого Понася!?

 

1.03.2024-Виена

 

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??