BG Граматическо-В/спрягане!?
Аз... не те понасям.
Ти... също не ме понасяш.
Той/Тя... не знае, защо не понася... Себе си, дори не понася!?
Ние... не се понасяме.
Вие... изобщо не се понасяте.
Те... пък най-зле... никого не понасят!?
Coda... Въпросът Е... Кой, кого Понася!?
01.03.2024 г. - Виена
© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.