31.05.2008 г., 22:15 ч.

Библейско 

  Поезия » Друга
579 0 9

        Адаме,

    сигурно си спял

    на някоя поляна,

    кога змията

    прелъстила твоята жена,

    кога със думи сладки

    убеди я

    да вкуси

    на греха плода.

 

    Но дори

    да беше буден,

    пак

    нямаше да спреш

    любопитната

     Жена!

© Борислав Пелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??