15.07.2011 г., 23:26 ч.

Билет за вчерашния влак 

  Поезия » Любовна
677 0 6

Билет за вчерашния влак

 

Отпечатъкът от твойте длани

пари кожата ми пак

и болят ме стари рани,

чакам вчерашния влак.

 

Блянове се раждат и умират

в моето самотно чакане,

хората дори не спират,

бързайки да хванат влака си.

 

В ръце държа билет -

стар билет, билет за никъде.

Все един познат сюжет...

Щастието е вече минало.

 

Илияна Дадарова

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??