Ще останеш само в мечтите ми-
малко камъче в наранена душа!
Ще пораснеш, като щастие,
ще пораснеш, преди да се разруша.
Един бисер в живота ми. И любов,
която отново едва ли ще намеря!
Ще стоиш върху сребърен обков,
а аз тайно ще те целувам и грея!
© Стойчо Станев Всички права запазени
Лаконична и безспорна!