Jul 1, 2020, 1:11 PM

Бисер 

  Poetry » Love
867 7 14

Ще останеш само в мечтите ми-

малко камъче в наранена душа!

Ще пораснеш, като щастие, 

ще пораснеш, преди да се разруша.

Един бисер в живота ми. И любов, 

която отново едва ли ще намеря!

Ще стоиш върху сребърен обков, 

а аз тайно ще те целувам и грея!

 

 

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??