13.06.2007 г., 23:31 ч.

Бисерно 

  Поезия
539 0 9

Нека легна до тебе,
да докосна ръката,
да се вгледам в очите
и да чуя сърцето -
за да ти имам доверие!
Ще ти разказвам живота си,
а ти  ме виждай с душата си!
Нека постелята
не ми дава да ставам
и в пелената от сълзи
да се разголвам - ранима и хубава
все пред теб - непознатия!
Нека да вдишам
на утрото въздуха,
натежало от моите думи!
И облякла
свойта рокля измачкана,
да си тръгна, но след мен
да оставя вратата отворена!!!
 
13.06.2007г.

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??