24.04.2010 г., 10:46 ч.

Благодарствено писмо 

  Поезия » Гражданска
5707 4 19

Има хора, които живеят
със призвание само едно,
изпитания да преживеят,
но да сторят на други добро.

Да раздават сърца и усмивки,
да затоплят ранени души
и забравяйки болките лични,
подаряват вълшебства с мечти.

В миг на трудност ръката подават,
и опора са в черния ден.
Те любов са. Те не забравят,
че човек за добро е роден.

Мили хора, поклон приемете!
Моето искрено "Благодаря"!
С Бог напред, лъчи разпръснете,
нека бъде навред Светлина!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??